Tosiaan tänään käytiin ultrassa Imatran eläinklinikalla ja Ariel on nyt tiineksi todettu! Normaalikokoinen pentue siellä näkyi. Tarkemmin ei ruvettu katsomaan. Eli 4-7 pentua siellä on tulossa. (: Ariel oli hyvin rauhallinen ja kun nostettiin ultauspöydälle niin kiltisti oli. Tosin koitti hieman olla kippurassa, aivankuin olisi pentusiaan suojellut. Nyt sitten alkoi 5 viikon pituinen odottelu ennenkuin penturumba alkaa.

Ariel tykkää kyllä lenkkeillä ja hyvä niin. Ulkopäin ei tiineyttä tosiaan muuten huomaa, kuin että nisät ovat isommat ja ehkä hieman on vyötäröään hävittänyt. Toisesta narttukoirastamme ei Ariel enää tykkää yhtään ja tälle pitää vain murista vihaisesti, joten pysyvät nyt erillään niin kauan kuin on tarvis. Pennuille on nimiäkin tullut ajateltua ja ehkäpä muutama hyväkin nimi jo keksitty. Mutta katsotaan nyt kuinka monta ja kumpaa sukupuolta sieltä nyt tulee. (:

Uni tytskälle kyllä maistuu. Nukkumassa ollaan heti, kun paikat on tutkittu, sekä ulkona että sisällä. Pitäisi ruveta pentujen lootaa rakentamaan sekä penturuokaa pitäisi käydä ostamassa lemmikkikaupasta. Tekisi niin mieli ostaa jo pennuillekin kaikkea mukavaa(leluja yms.), muttakun ei vielä varmasti tietä kuinka monta taapertajaa sieltä on tulossa niin on parasta jättää se myöhemmälle ja tietysti sekin, että kuinka se synnytys sitten onnistuu. Hyvillä mielin ollaan kuitenkin lähdössä tähän pentupyörteeseen. :)